Huisartspraktijk Nijentap

Hoofdweg 155-B
9765 CB Paterswolde
050-3091494
E-consult Herhaalrecept Inschrijfformulier huisartspraktijk Nijentap Aanvraagformulier wijzigen/opvragen medische gegevens

Medewerkers

Dr. Nijentap

Huisarts

Vanaf 1998 is dr. Nijentap huisarts in Eelde-Paterswolde. Sinds 2016 bevindt zijn praktijk zich in het gezondheidscentrum Eelde-Paterswolde. Dr. Nijentap is praktijkhouder en tevens opleider voor huisartsen in opleiding die verbonden zijn aan het UMCG. Hij is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Dr. Rianne v. Heuvelen

Waarnemend huisarts

Rianne is eind 2018 afgestudeerd als huisarts. Het laatste jaar van haar opleiding heeft ze bij ons afgerond. Daarna is ze hier blijven werken als waarnemend huisarts op de woensdagen.

Margreet Hadderingh-Betten

Praktijkondersteuner somatiek, ouderen- & dementiezorg, astma/COPD

Vanaf 1994 is Margreet een bekend gezicht in de praktijk. Voorheen werkte zij als praktijkassistente, maar sinds 2019 is Margeet werkzaam als praktijkondersteuner somatiek, ouderenzorg, maar is daarnaast ook toegewijd aan de zorg voor astma/COPD patiënten Zij houdt spreekuren voor de chronische en preventieve zorg, zoals zorg omtrent diabetes en hart- en vaatziekten. Tevens bezoekt Margreet kwetsbare ouderen en dementerenden. Haar werkdagen zijn op dinsdag, woensdag en donderdag.

Simone Winters-Menger

Praktijkassistente

Simone is praktijkassistente. Zij ondersteunt en assisteert alle medewerkers op de werkvloer. Als duizendpoot ontmoet en spreekt Simone u en andere patiënten aan de telefoon en/of bij ons aan de balie. Haar werkzaamheden bestaan uit medisch-technische handelingen en administratieve taken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het uitspuiten van oren, meten van bloeddruk, injecties, maar ook aan in- en uitschrijvingen, herhaalreceptuur en vele andere voorkomende werkzaamheden. Simone werkt op maandagochtend, woensdag en vrijdag. 

Simone Veenstra

Praktijkassistente

Naast Simone, is Simone ook onze praktijkassistente. Vanaf september 2022 nieuw in ons team! Nieuw, maar toch bekend. Zij is namelijk, voordat ze bij ons officieel in dienst is getreden, stagiair bij ons geweest. Tijdens haar stage heeft ze het laatste stukje van haar opleiding bij ons afgerond. Als praktijkassistente ondersteunt en assisteert Simone alle medewerkers op de werkvloer. Haar werkzaamheden bestaan uit triageren, medisch-technische handelingen en administratieve taken. Simone werkt op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

Cora Straatman

Praktijkondersteuner GGZ Jeugd

Cora is onze praktijkondersteuner GGZ jeugd. Zij behandelt en begeleidt kinderen tot 18 jaar die last hebben van psychische klachten zoals angst, stress en/of spanningsklachten. Cora kan zowel met kinderen als met ouders in gesprek gaan om hulp te bieden. Komen jullie er zelf niet helemaal meer uit? Help, hoe moet ik met deze opvoedingssituatie omgaan? Hoe kunnen mijn kind en ik weer goed met elkaar uit de voeten? Het zijn zomaar wat vragen die u misschien heeft. Cora gaat graag met kinderen in gesprek, maar kan hen ook hulp bieden door middel van onder andere praktische oefeningen en tekenen. Wacht niet te lang als u zich zorgen maakt. Cora helpt jullie graag.  

Geertje Jonkers

Praktijkondersteuner GGZ

Geertje is onze praktijkondersteuner GGZ. Tijdens haar eigen spreekuren op iedere vrijdagochtend behandelt en begeleidt Geertje patiënten met psychische klachten. Denk hierbij aan angst-, stress- en spanningsklachten, maar ook aan depressie, chronische klachten en relatieproblematiek. Geertje is opgeleid als sociaal psychiatrisch verpeegkundige met kennis van somatische, psychologische, psychische en sociale problematiek en de wisselwerking daartussen. Daarnaast neemt ze 40 jaar aan ervaring in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) mee.