Huisartspraktijk Nijentap

Hoofdweg 155-B
9765 CB Paterswolde
050-3091494
E-consult Herhaalrecept Inschrijfformulier huisartspraktijk Nijentap Aanvraagformulier wijzigen/opvragen medische gegevens

Medewerkers

Dr. Nijentap

Huisarts

Vanaf 1998 is dr. Nijentap huisarts in Eelde-Paterswolde. Sinds 2016 bevindt zijn praktijk zich in het gezondheidscentrum Eelde-Paterswolde. Dr. Nijentap is praktijkhouder en tevens opleider voor huisartsen in opleiding die verbonden zijn aan het UMCG. Hij is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag.

Dr. Rianne v. Heuvelen

Waarnemend huisarts

Rianne is eind 2018 afgestudeerd als huisarts. Het laatste jaar van haar opleiding heeft ze bij ons afgerond. Daarna is ze hier blijven werken als waarnemend huisarts op woensdag en donderdag.

Margreet Hadderingh-Betten

Praktijkondersteuner somatiek en ouderen- & dementiezorg

Vanaf 1994 is Margreet een bekend gezicht in de praktijk. Voorheen werkte zij als praktijkassistente, maar sinds 2019 is Margeet werkzaam als praktijkondersteuner somatiek en ouderenzorg. Zij houdt spreekuren voor de chronische en preventieve zorg, zoals zorg omtrent diabetes en hart- en vaatziekten. Tevens bezoekt Margreet kwetsbare ouderen en dementerenden. Haar werkdagen zijn op dinsdag, woensdag en donderdag.

Simone Winters-Menger

Praktijkassistente

Simone is praktijkassistente. Zij ondersteunt en assisteert alle medewerkers op de werkvloer. Als duizendpoot ontmoet en spreekt Simone u en andere patiënten aan de telefoon en/of bij ons aan de balie. Haar werkzaamheden bestaan uit medisch-technische handelingen en administratieve taken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het uitspuiten van oren, meten van bloeddruk, injecties, maar ook aan in- en uitschrijvingen, herhaalreceptuur en vele andere voorkomende werkzaamheden. Simone werkt op maandagochtend, woensdag en vrijdag. 

Miranda de Winter

Doktersassistente/praktijkondersteuner

Miranda is praktijkassistente en tevens opgeleid als praktijkondersteuner somatiek. Zij ondersteunt en assisteert alle medewerkers op de vloer. Deze Noord-Hollandse dame zult u regelmatig aan de telefoon krijgen en/of aan de balie ontmoeten. Haar werkzaamheden bestaan uit medisch-technische handelingen en administratieve taken. Daarnaast is Miranda toegewijd aan de zorg voor astma/COPD patiënten. Tevens start zij vanaf september 2021 met de opleiding voor palliatieve en oncologische zorg. Miranda's werkdagen zijn op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

Cora Straatman

Praktijkondersteuner GGZ Jeugd

Cora is onze praktijkondersteuner GGZ jeugd. Zij behandelt en begeleidt kinderen tot 18 jaar die last hebben van psychische klachten zoals angst, stress en/of spanningsklachten.

Geertje Jonkers

Praktijkondersteuner GGZ

Geertje is onze praktijkondersteuner GGZ. Zij behandelt en begeleidt tijdens haar eigen spreekuren patiënten met psychische klachten zoals angst, stress en/of spanningsklachten.