Huisartspraktijk Nijentap

Hoofdweg 155-B
9765 CB Paterswolde
050-3091494
E-consult Herhaalrecept Inschrijfformulier huisartspraktijk Nijentap Aanvraagformulier wijzigen/opvragen medische gegevens

Medewerkers

Dr. Nijentap

Huisarts

Dr. Nijentap is de praktijkhouder van onze praktijk. Vanaf 1998 is hij huisarts in Eelde-Paterswolde en tevens opleider voor huisartsen in opleiding die verbonden zijn aan het UMCG. 

Dr. v. Heuvelen

Waarnemend huisarts

Dr. v. Heuvelen neemt wekelijks waar voor huisarts Nijentap. Dit doet zij op woensdag en donderdag in onze praktijk

Marijke Schoorlemmer

Huisarts in opleiding (deeltijd)

Marijke is onze huisarts in opleiding van het UMCG. Onder supervisie van Dr. Nijentap werkt zij op maandag, dinsdag en vrijdag. 

Margreet Hadderingh-Betten

Praktijkondersteuner Somatiek

Margreet is ook onze praktijkondersteuner somatiek. Dit betekent dat zij ook patiënten met chronische ziekten zoals suikerziekte, hoge bloeddruk en/of astma/COPD met regelmaat ziet tijdens haar eigen spreekuren. Tevens is zij praktijkondersteuner ouderen- en dementiezorg.

Simone Winters-Menger

Doktersassistente

Simone is een dokterassistente in onze praktijk. Zij ondersteunt en assisteert de huisarts en voert zelfstandig medisch-technische taken uit. Denk hierbij aan onder andere oren uitspuiten, meten van bloeddruk, injecties en het afnemen van bloed.

Miranda de Winter

Doktersassistente/praktijkondersteuner

Miranda is ook een dokterassistente in onze praktijk. Daarnaast is zij ook een praktijkondersteuner. 

Cora Straatman

Praktijkondersteuner GGZ Jeugd

Cora is onze praktijkondersteuner GGZ jeugd. Zij behandelt en begeleidt kinderen tot 18 jaar die last hebben van psychische klachten zoals angst, stress en/of spanningsklachten.

Geertje Jonkers

Praktijkondersteuner GGZ

Geertje is onze praktijkondersteuner GGZ. Zij behandelt en begeleidt tijdens haar eigen spreekuren patiënten met psychische klachten zoals angst, stress en/of spanningsklachten.